VIDEO Cum a fost filmat “Bohemian Rhapsody”

Bohemian Rhapsody Making Of
Bohemian Rhapsody Making Of

Mi-a plăcut “Bohemian Rhapsody” pentru că îmi place mult muzica trupei, iar un film care are atâtea piese și povești nu poate să fie rău.

NU?

Da, știu că mulți dintre cei care l-au urmărit nu au fost mulțumiți. E greu să înlocuiești un om precum Freddie Mercury.

Acest making-of e foarte bine făcut. Îmi place partea tehnică: cum au recreat concertul Live-Aid și modul în care oamenii care chiar erau în trupă comentează tot procesul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*