elicopterul prabusit la ungheni arges

evz citeaza realitatea la stirea cu eicopterul militar care a explodat in judetul arges. e oare insa atit de greu sa caui putin pe google si sa vezi ca Elcioperul se numeste Puma Socat. nu puma “sokat”!

asta e una. apoi unii zic ca s-a prabusit pe o strada, intre case in Ungheni, Arges. altii zic ca aparatul de zbor a explodat in spatiu aerian al…comunei Strambeni, Arges.

altii, mai precauti zic ca pilotul a aterizat mai brusc decit vroia intre…cele doua comune.

e bine sa fii primul cu stirea. dar nu da bine deloc sa o dai aiurea…

de aia exista un google sau un site bunicel al fortelor aeriene romane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. E greu sa te gandesti ca viata unor oameni e pusa in pericol deoarece Armata Romana nu are suficienti bani pentru dotari la standarde NATO. Logodnicul meu lucreaza la Baza 90 Otopeni si cei care au murit sunt colegii lui. Se repeta istoria , acum un an tot 3 colegi s-au prabusit cu elicopterul in Lacul de la Golesti Arges. Stau cu frica de cate ori imi spune ca trebuie sa se urce in elicopter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*