accident cu doi morti la sinoe, constanta

“doua persoane si-au pierdut viata dupa ce cursa lor nebuna s-a oprit brusc intr-un copac.”… poate ca asa ar fi sunat inceputu de Lead de la stirea petrecuta noaptea trecuta in judetul constanta.

e o stire simpla de genu celor alte citeva sute pe care le-am scris in ultimii 10 ani.

satenii din baia care au plecat beti cu masina spre constanta si au sfarsit dupa citiva km intr-un pom nu sunt cu nimik mai deosebiti fata de altii. privita din afara e o stire ca oricare alta.

alta era ideea: de ce, dupa atit timp ne mai intereseaza accidentele mortale? ne lipsesc elicopterele de la echipele de stiri ca sa ne apucam sa urmarim politia din aer, ca americanii.

…doar asa se va schimba media din romania. din nefericire din rau in mai rau…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*