earthScape – google earth pentru iPhone

nici nu s-a deschis AppStore ca avem deja preview-uri foarte interesante de aplicatii. video de mai jos nu mai are nevoie de nici o prezentare…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. @andrei: huh?
  ok, mi se pare mie sau la duble tap il cam agreseaza?(adica lovese cu degetul aratator in asa hal ca i se misca cel putin 1cm mana cu telefonu iar pressure senzor nu are…) ca sa nu spun ca din primele 2 incercari esueaza, cel putin la inceputul filmului.

 2. @andrei: poate ca earthscape are senzor de presiune si trebuie sa apesi mai cu forta pe el…

  oricum aplicatia e doar in beta asa ca problemele se vor rezolva.

 3. CE BALARIE …
  senzor de presiune … :D :D :D
  si unde … la program .. :)))
  dar nu la iPhone …

  SUPER TARE, FRATE!

 4. @adrian: poate o sa fie iPhone 3G cu senzori de presiune (desi SINCER, nu cred), dar tu te refereasi STRICT la ceea ce se vede acolo: iPhone + aplicatie, si ai afirmat ca APLICATIA are acel senzor! Deeeci …

  Adrian, sa nu ma intelegi gresit: apreciez mai tot ceea ce faci tu pe aici, dar de ceva vreme de cat mai citesc pe la tine, ti-am sesizat cateva “metehne”, printre care si asta a datului cu parerea, uneori chiar asa de aiurea ca acum, fara sa dai dovada macar de putina filtrare cu ajutorul logicii si gandirii! PACAT, MARE PACAT!
  Dar asta’i parerea mea … si poate ca ASTA se cauta … ;)

 5. @felix: mi-au scapat semnul de “: ))” de la raspunsul pt andrei.

  ce poti sa-i zici unui om care te intreaba ceva despre un video pe care si eu la rindul meu l-am gasit pe net. da. imi dau cu parerea cind nu stiu. asta e blogul. un loc in care eu imi dau cu parerea. uneori comentariile sau parerile sunt/par sa fie aruncate aiurea, alteori sunt gandite…
  asta e boio.ro si sunt al naibi de mandru de el.
  si ma refer la stil, la informatie, la datu cu parerea si la multe altele.
  merci ca mai ajungi pe aici :)

 6. @adrian: Mda, “scaparea” specifica: “am glumit!” :) Cunoastem, cunoastem!

  Si sa inteleg ca daca “ti-au scapat semnul de “: ))” de la raspunsul pt andrei”, de la raspunsul meu, nu ti-a scapat, si deci e la bashcalie, daca ai :) dupa ce ai zis ce ai zis? hmmmm :?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*