10 Comments

 1. @andrei: huh?
  ok, mi se pare mie sau la duble tap il cam agreseaza?(adica lovese cu degetul aratator in asa hal ca i se misca cel putin 1cm mana cu telefonu iar pressure senzor nu are…) ca sa nu spun ca din primele 2 incercari esueaza, cel putin la inceputul filmului.

 2. @andrei: poate ca earthscape are senzor de presiune si trebuie sa apesi mai cu forta pe el…

  oricum aplicatia e doar in beta asa ca problemele se vor rezolva.

 3. CE BALARIE …
  senzor de presiune … :D :D :D
  si unde … la program .. :)))
  dar nu la iPhone …

  SUPER TARE, FRATE!

 4. @adrian: poate o sa fie iPhone 3G cu senzori de presiune (desi SINCER, nu cred), dar tu te refereasi STRICT la ceea ce se vede acolo: iPhone + aplicatie, si ai afirmat ca APLICATIA are acel senzor! Deeeci …

  Adrian, sa nu ma intelegi gresit: apreciez mai tot ceea ce faci tu pe aici, dar de ceva vreme de cat mai citesc pe la tine, ti-am sesizat cateva “metehne”, printre care si asta a datului cu parerea, uneori chiar asa de aiurea ca acum, fara sa dai dovada macar de putina filtrare cu ajutorul logicii si gandirii! PACAT, MARE PACAT!
  Dar asta’i parerea mea … si poate ca ASTA se cauta … ;)

 5. @felix: mi-au scapat semnul de “: ))” de la raspunsul pt andrei.

  ce poti sa-i zici unui om care te intreaba ceva despre un video pe care si eu la rindul meu l-am gasit pe net. da. imi dau cu parerea cind nu stiu. asta e blogul. un loc in care eu imi dau cu parerea. uneori comentariile sau parerile sunt/par sa fie aruncate aiurea, alteori sunt gandite…
  asta e boio.ro si sunt al naibi de mandru de el.
  si ma refer la stil, la informatie, la datu cu parerea si la multe altele.
  merci ca mai ajungi pe aici :)

 6. @adrian: Mda, “scaparea” specifica: “am glumit!” :) Cunoastem, cunoastem!

  Si sa inteleg ca daca “ti-au scapat semnul de “: ))” de la raspunsul pt andrei”, de la raspunsul meu, nu ti-a scapat, si deci e la bashcalie, daca ai :) dupa ce ai zis ce ai zis? hmmmm :?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*