memorial day wishes

memorial day e la americani un fel de ziua eroilor la noi. combinata cu reduceri in magazine, cu party-uri, zile libere, discursuri plicticoase si documentare despre eroii de razboi.

televiziunile americane au avut inca o ocazie sa critice razboiul din irak si sa aduca aminte politicienilor cum/citi si de ce mor soldatii lor degeaba.

o singura chestie nu inteleg. de ce au inventat americanii si urarile de memorial day? cum naiba sa spui cuiva “happy memorial day” ?

si inca o chestie pe care am vazut-o in miami. astia au improvizat un cimitir. DA, un cimitir, pe malul oceanului, in apropiere de 1st stret. inteleg ca isi exprimau recunostinta fata de cei cazuti. da e … creepy rau de tot.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*