eagle eye

incepind cu “Ziua Independentei” unde computerul extraterestrilor e afectat de un virus pentru windows si pina la “Eagle Eye” producatorii de film ne arata ca nu stiu sa foloseasca tehnologia nici in filmele in care se vorbeste despre ea.

duduia din rolul principal vorbeste de zor la un iPhone alb al carui ecran ramane deschis/iluminat cind il apropie de fata. zau asa? pai si senzorul de proximitate ce zice?

finalul peliculei e de toata jena. cum sa omori ditamai computerul care controleaza totul in america oprindu-i ram-ul si golindu-i recipientele cu azot lichid care il racesc. pai un computer super-puternic se bazeaza pe jucariile inchise intr-o sigura camera? controleaza o retea si nu stie sa-si imparta resursele pe acea retea? come’on…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*