iPhone 3G de la Orange – deblocat?

baiatul care ne-a dat ziphone ne “ameninta” cu o noua versiune a jucariei sale. versiune care se ocupa bine de tot de iPhone 3G si de firmware-ul 2.0.

in lista operatorilr mentionati de zibri se afla si orange ro. asta inseamna ca telefoanele cumpaate din romania vor putea fi deblocate.

amanuntul cel mai interesant este legat de aparitia pe lista a lui at&t usa. de ce? pentru ca un telefon cumparat in state va fi cu siguranta mai ieftin decit unul de la orange. macar ca e vorba de diferenta de curs intre euro si dolar si tot ne pasa…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

5 Comments

  1. Vesti care nu fac decat sa ne bucure, nu?
    Dementza, fratilor iPhonari, pura si rough.
    Vesti bune, asa cum ziceam mai sus.

    Spor maxim.

  2. am un prieten care este acuma in sua, si se intoarce prin 20 august, adica dupa ce apare iphone 3G. Daca imi cumpara un iphone 3G, risc sa nu-l pot debloca?:-s
    mersi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*