e oficial: iPhone 3G- de la 179 la 609 euro

update: preturile oficiale iPhone 3G de la Orange sunt aici

cel mai important amanunt este ca telefonul este blocat in reteaua Orange!!!

abonamente speciale de la 46 la 70 euro pe luna, care includ minute, trafic de date pt abonatii orange abonamente si oferte speciale, inclusiv prelungire de abonament.

clientii existenti il iau mai ieftin. daca:

– isi activeaza o extra optiune de 12 euro, atunci pretul e de 289 euro

– au un abonament lunar de peste 32 euro, atunci pretul e de 209 euro.

[multumesc cristi, cristian, vaduz, ionutz, vicentzo, adrian s, silviu, pari, delfinul, vlad, cristi, dorian, radu si tuturor celor care mi-au trimis mailuri, mesaje, comentarii] ei sunt reporterii boio.ro in actiune!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Bine ca nu au zis ca e de la 100 E la 3000 E, sa acopere o gama si mai larga de preturi. Probabil varianta de 179 E presupune 5 ani de contract, prelungire obligatorie cu inca 5, si cedarea rinichiului drept la reziliere (pentru iPhone negru) si a celui sting (pentru iPhone alb).

  2. In sfarsit au venit vestile cele mult asteptate cu pretul iphone-ului 3g la orange in romania, asa ca ne putem linisti, cel putin dintr-un punct de vedere: probabil ca n-o sa aiba chiar toti taranii pentru ca totusi pretul e destul de mare, la fel si abonamentele… Insa cea mai tare chestie mi se pare ca trebuie sa cumperi docking station-ul separat si adaptorul pentru priza si altele… Dar pana la urma este si asta un mod inteligent de a face bani…

  3. Se bazeaza pe TREBUIE SA-SI IA BANII INAPOI. ei au platit lui Apple o gramada de bani petnru exclusivitate, si mai platesc in continuare pentru fiecare aparat vandut.

  4. Deci : da, mai asteptam ! … Eu ca si abonat Vodafone de 4 ani, care am asteptat iPhone-ul 3G de 1 luna si ceva si eram dispus sa trec pe Orange doar pentru acest telefon, zic un simplu PAS si citind oferta celor de la Orange, oricine in situatia asta si-ar lua iPhone 3G din Italia, unde este la 499 E la liber. Multumim Orange pentru suspans si pentru dezamagirea ca suntem “acilea la noi in Romania”, unde cea mai ieftin varianta de iPhone 3G la abonament costa 179 euro, chiar daca “cineva” a zis ca MAXIM 199 DOLARI (135 euro) …

    Adrian, noi multumim ca ne-ai tinut in priza cu fenomenul iPhone 3G si chiar daca Orange ne-a dezamagit, noi o sa fim aici pe boio.ro, citind si comentand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*