oferta completa iPhone de la Orange

apasa pe poza de mai jos sa vezi toate detaliile:

screencapture de la dorian h.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. mult asteptata oferta de la orange a venit. dar……. sunt foarte dezamagit. chiar ma pregatisem sa-mi iau un iphone 3G dar vazand preturile inumane o sa ma las pagubas. o sa ma joc in continuare pe iphone mau “vechi”. nu vreau sa particip la cresterea profiturilor orange. nu se justifica si mi se par aberante preturile. imi doresc ca orange sa pateasca ce a patit “rogers” in canada.

  2. Ma uitam e T-mobile Austria – 8G – 25/luna – 299 euro la abonamentul FairPlay iar abonamentul Clasic – 35/luna – 199 euro iar Supreme abonament de 45/luna la 99 euro

  3. M’au dezamagit. Atata am asteptat si.. degeaba. Preturile sunt mari. Ma uitam pe site’u de la vodafone din grecia sa vad ce pret au ei la iphone 3g. Cel de 8gb e la 499 euro, iar cel de 16gb costa 569 euro, asta la liber, fara abonament. Iar la noi e cam acelasi pret insa iti baga abonamentul pe gat.

  4. La nemti e si mai naspa. Cu 29 euro/luna il iei la 169 euro iar pentru abonament de 69 euro/luna costa nici mai mult nici mai putin decat 1 euro.

  5. Mafaceti sa rad cu aceste comentarii. Adi tu esti asa inteligent? In primul rand, o firma privata e libera sa faca ce vrea. E libera sa-si vanda marfa cum vrea. Daca tu crezi ca mai ieftin este in afara, ial de acolo si nu mai acuza degeaba Orange. Nu-ti permiti nu ti-l iei. Clar?

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. e oficial: iPhone 3G- de la 179 la 609 euro | boio.ro
  2. preÅ£uri iPhone România | paulierco's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*