Dracula intra in blogosfera

o scriitoare da o noua fata contelui singeros: aceea de blogger. Ea publica zilnic file din jurnalul lui Dracula. Ar fi interesant daca autoarea ar schimba povestea in functie de cititori…

Ideea e ca oricine poate sa faca asta, datorita legii americane a drepturilor de autor. Bram Stoker nu are copyright pe “Dracula”. De ce nu vedem si o poveste romanasca, oare?

Experience Bram Stoker’s Dracula in a new way — in real time. Dracula is an epistolary novel (a novel written as a series of letters or diary entries,) and this blog will publish each diary entry on the day that it was written by the narrator so that the audience may experience the drama as the characters would have.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*