Colectia de autografe pe iPhone

Cu toti l-am vazut pe Obama cind a dat un autograf pe iPad. Tu ce faci daca ai in fata o celebritate si nu ai nicio hartie si pix la indemana?

iAutographer rezolva problema asta si te lasa sa iei autografe in ce culori vrei tu. Aplicatia are interfata in limba engleza, germana si rusa, dar autografele pot fi … in orice limba. Vedeta semneaza, tu face ce vrei cu autograful.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga iAutographer pe boio.ro http://is.gd/imDJY “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii sunt: Claus, SergiuD si Dan p.. Ii astept cu un email pina pe 11 decembrie sa-si revendice promo-codurile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.