downgrade iPhone 1.1.3 to 1.1.2

da. exista. nu l-am testat asa ca nush daca merge sau nu.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. “It seems that this does NOT work on the iPhone, when you download you will get an incorrect SIM error no matter what. so sorry about this mistake but i dont have an iphone to test it with.” El a zis-o. Edit the info pls, pana nu te certi cu lumea :D. Norok.

  2. salut
    am si eu o problema am un iphone care a fost spart inca in septembrie si a functionat perfect pana zilele ttrecute cand mi-a aparut in recovery state dar nu a firmware-ului 1.0.2 l-am conectat la itunes si l-am restaurat la 1.1.3. l-am tot downgradat dar nu vrea nicicum sa treaca de etapa jailbreak…., stie cineva ce e de facut
    multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*