sony ataca wireless USB cu Transfer Jet

pai se putea sa nu avem si aici concurenta? dupa razboiul formatelor hd pt dvd ne alegem acum cu unul al jucariilor fara fir.

mda, e bine pt ca utilizatorul are calitate mai buna si preturi mai mici daca e concurenta, dar cind iti cumperi un aparat de ce ter sa stai sa te gandesti daca e compatibil cu laptopul tau?

anyway, Transferjet de la sony ne promite transfer de date intre camere, telefoane mobile, si alte jucarii cu 500 Mb/s. avantajul (sau poate dezavantajul) este ca cele doua aparate tre sa fie la doar 3 cm unul de altul pentru ca acea conexiune sa existe.

sony zice ca vrea sa foloseasca ideea si pt d-load de muzica sau filme intr-un chiosc de ziare, de ex…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. 3 cm ? lol :) mai bine faceau un docking-station universal sau si mai bine: tragi un fir de 3 cm :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*