Test pentru Push Notifications

DevTeam a reusit sa gaseasca o solutie pentru Push Notifications. Nu am sa intru in amanunte, pentru ca pasii sunt pentru useri avansati.

gasiti instructiunile si o parte din fisiere AICI

cele 4 documente de pe un telefon legal activat sunt AICI

Exista Informatii ca pasii merg bine. O explicatie este si AICI

Mie nu mi-a mers pe 2G. Mie imi merge foarte bine pe 2G. Doar ca eram prea obosit cind am incercat prima data…

Iti recomand insa, sa mai astepti pina apare varianta GUI sau pina cind solutia va fi incorporata in redsn0w. NU te astepta la Informatii Suplimentare. Am zis ca este o chestie pentru useri avansati. Daca stii sa faci ceea ce ti se cere, fa-o. daca nu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Pentru cei care au vazut poza de la acest post si s-au intrebat(la fel ca mine) cum ii arata lu` adrian cat la % mai are din baterie sa introduca in Cydia la Sources apt.iphone-storage.de si aleaga aplicatia asBattery. Va arata exact ca la 3GS si, mai ales, nu consuma asa mult bateria, cum se intampla cu alte aplicatii de acest fel, care ruleaza tot timpul.dupa instalare reboot si dupa aia seting -> general -> usage -> baterry percentage ON.

  2. de azi beejive da licentza expirata… astept sa apara yahoo mess.. cu push.. daca nu il cumpar..

1 Trackback / Pingback

  1. Tutorial: Push Notification fix pentru iPhone Clasic | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*