“Dosarele X” revin din 24 ianuarie 2016

Nu cred ca exista un fan de SF (si nu numai) care sa nu fi apreciat X-Files – cel mai longeviv serial (pana cand a fost detronat de Stargate)

Dosarele X, asa cum a fost tradus filmul la noi a incalzit imaginatia adolescentilor din anii 90 – 2000. X-Files se intoarce pe FOX pe 24 ianuarie si sper ca ProTV sau alte posturi de pe la noi il vor prelua.

Pentru cei care vor sa inteleaga ce inseamna acest serial si ce va aduce noua serie, clipul de mai jos e un bun inceput.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*