Adrian Boioglu la “Interviuri de la Mare”

Cristian Tanase si Adrian Boioglu
Cristian Tanase si Adrian Boioglu

In luna octombrie, Cristian Tanase de la “Asociatia Generatiei de Azi” mi-a luat un interviu mai putin obisnuit. Am vorbit despre familie, liniste, fericire si intuneric.

Cristian m-a surprins cu intrebarile lui si poate asta a fost motivul pentru care am avut momente de ezitare atunci cand raspundeam :)

De atunci s-au mai schimbat niste lucruri (unele chiar in bine), dar ideile raman si interviul asta surprinde o parte din mine pe care sunt convins ca multi nu o cunosc. Va recomand sa urmariti acest interviu si, pe cat posibil, sa va insusiti macar o parte dintre ideile de la final.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*