dolarul in crestere – la marele fix

ma intorc acasa dupa un an de america. si azi aflu ca dolarul e in crestere. si ca a sarit intr-o zi la nivelul din 2005.

asta da cadou de bun venit :D

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Pentru tine da, da pentru mine care dau comenzi pe eastbay, nu ma prea avatanjeaza cresterea asta :(

  2. @LiviuS: De ce, Liviu ? :) Si eu dau comenzi… Profitul este de obicei fix in $ – daca $ devine mai scump, profitul creste, in RON.

  3. da, dar se scumpesc produsele si clientzii fac gat stii cum e :) nu le mai convine si chestii de genul :) hai pe ym: livius_mg sa te intreb ceva :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*