concert Amorphis la Bucuresti

mi-au cazut ochii din intimplare pe o reclama de pe un site de stiri. ma invitau sa castig o invitatie la un concert Amorphis.

daca e vorba de amorphis, prefer sa si platesc cei 75 RON cit e biletul. iata informatiile de pe metalhead:

După un concert senzaţional susţinut în cadrul primei ediţii a Festivalului ARTMANIA, din 2006, finlandezii de la Amorphis revin în România, de data aceasta în Bucureşti, cu forţe proaspete şi cu un nou album, Silent Waters (2007), care imediat după lansare a ajuns pe primele poziţii ale topurilor de gen şi a fost numit unul dintre cele mai bune albume metal ale anului.

am auzit de amorphis prima data la Vali, un coleg de scoala primara si prieten f bun. mi-am petrecut adolescenta ascultind “Tales from the Thousand Lakes”. chiar si acum am in PC, printre putinele melodii preferate “my kantele“.

1 Comment

  1. Esti norocos.
    Eu mi-am primit salariul, in Romania, timp de un an, in dolari (firma evreiasca… ce sa-i faci?). Cand leul era pe culmi asta vara…. eu primeam salariul in dolari. De la o luna la alta aveam mai putin. Desi beneficiasem de 2 cresteri frumusele (in procente), primeam mai putini decat la angajare :(
    Acum il primesc in lei :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*