dilema dedicatiilor muzicale

se da un pesnionar de 60 ani. omu vrea si el o dedicatie la radio constanta. ca asta asculta la el, la tara.

dedicatiile se fac printr-un formular online. site-ul radio constanta arata chiar bine. curat, ingrijit (poate usor neupdatat)…

trecind peste ridicolul situatiei am si eu o intrebare. citeste cineva pe post mesajele care ajung la radio constanta prin intermediul formularului online? macar daca se duce omu la internet cafe sa invete cum e cu netu sa nu stea o zi linga vechiul aparat cu tranzistori sa astepte dedicatia degeaba…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*