9" asus eee pc – mai mare inseamna mai bun?

asus scoate anunta in sfarsit Eee PC cu ecran de 9 inch. jucaria va aparea mai intai in europa pe la jumatatea lui 2008.

nu aduce mult in plus; un display mai mare, un ssd de pina la 12 Gb (e si ala bun) si poate o baterie cum ai multe celule. in plus touchpad-ul are dimeniuni … normale. iar pretul preconizat va fi de 399 euro.

chestia mijto a lui asus eee pc a fost tocmai portabilitatea si dimensiunile. faptul ca vom avea unul mai mare nu inseamna neaparat ca e si mai bun. un display mai mare vine cu un consum ridicat.

eu astept inca asus eee pc de 7 inch cu ssd de 8 sau mai mult pe negru. asus l-a tot aminat timp de vo 3 luni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*