bate jurnalista cu teava de esapament

ce se intimpla daca mergi la ora 5 dimineata sa filmezi un accident in judetul constanta? o iei pe cocoasa de la “prietenii” victimei.

e normal sa te bata daca vrei sa faci stiri despre interlopii care se bat si apoi se alearga cu masinile de la mangalia la constanta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. si ca de obicei politaii doar fac parte din decor, pina la urma situatia fiind aplanata de civili.
    intr-o tara normala ala trebuia sa fie cu catuse la miini imediat dupa prima faza cind o agresa pe tipa cu teava de esapament.
    puah.

  2. Oarecum il inteleg pe tip. Probabil victima va muri iar el incerca sa se descarce pe cine-i sta in cale. Si normal ca e plin de furie.
    Nu stiu cum as reactiona eu daca as fi intr-o situatie de genul ala dar nu mi-ar conveni sa fiu filmat. Probabil i-as ruga frumos sa ma lase in pace…
    Ce-i drept ca sunt si multi cameramani si ziaristi din cale-afara de nesimtiti si de obraznici, tupeisti, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*