Pebble isi anunta primul ceas rotund

Niciodata nu m-au atras produsele Pebble, dar Pebble Time Round arata foarte bine.

Pebble Time Round vine in cinci versiuni de culoare diferite si are diferite curele. Interesant este si faptul ca incarcarea pentru o zi dureaza cam 15 minute. Daca il incarci complet bateria tine 2 zile.

Noul ceas costa 250 dolari si apare in noiembrie 2015.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Pare de jucarie, 2 zile/incarcare – credeam ca are ecran e-ink dar aparent are tot un LCD, low power, cu … putine culori …

    Imi place mai mult LG Watch Urbane si sper la un Apple Watch 2 (cu 3 zile autonomie)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*