DevTeam tine cu Romania

baietzii au deja o metoda prin care pot sa faca jailbreak unui iPhone 3GS. Dezvaluirea ei in momentul asta, insa, ar oferi un avantaj Apple care ar putea sa modifice telefoanele care urmeaza sa fie lansate de acum inainte. Inclusiv in Romania.

e de apreciat gestul lor.

Mai e nevoie sa mai zic ca atunci cind pui mana pe un iPhone 3GS trebuie sa urmezi imediat pasii de AICI ?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Baietii din Dev Team au ajutat foarte mult Apple prin aceste jailbreak-uri si unlock-uri, nu mare mi`ar fi mirarea ca ei sa fie sponsorizati din umbra de Apple. Oricum intotdeauna au privit totul in perspectiva si au facut in asa fel incat toata lumea sa fie multumita nu doar o mana de oameni.

  2. Poate, sa zicem ca am exagerat putin, dar ii tolereaza, asta e clar si castiga foarte mult de pe urma lor, partea buna e ca si noi avem de castigat, partea rea e ca altii profita si incearca sa scoata bani

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*