Fail! YouTube Music pentru iOS

Apple a lansat Apple Music pentru Android. Google vine o saptamana mai tarziu cu YouTube Music pentru iOS,

Ce poate sa fie mai interesant decat o aplicatie de genul celor care fac streaming, asa cum sunt Pandora sau Spotify. Am descarcat-o, m-am bucurat ca ma lasa sa fac sign-un cu user name-ul meu de YouTube si ca il si recunoaste automat si…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. N-are nici o treaba una cu alta. Youtube Music este o aplicatie dedicata VIDECLIPURILOR muzicale. Echivalentul Apple Music este Google Play Music, care se afla in App Store dinainte de lansarea Apple Music.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*