primii pasi pentru deblocarea 3.0

update: Jailbreakul pentru 3.0 va functiona cu iTunes 8.2. dar in cntinuare nu vom avea SSH prin USB, ci doar pe wifi. In imaginea alaturata avem un iPhone cu 3.0 care a fost deblocat.

stirea cea mai importanta este ca un iPhone 3G cu bl 5.9 va putea fi deblocat.

Prima demonstratie cu Yellowsn0w 3.0, dar si conditiile in care acesta merge vor fi explicate tuturor marti seara (probabil ora Americii)

Firmware-ul 3.0 este programat sa apara in iTunes in cursul zilei de miercuri.

Nu e nevoie sa-ti mai spun ca NU trebuie sa faci update pina cind avem toate informatiile legate de deblocare/jailbreak. Poti sa apesi linistit butonul de update, doar daca ai iPhone de la Orange si nu vei fi interesat niciodata de jailbreak/unlock.

Atunci cind informatiile vor fi disponibile, te voi ajuta sa intelegi cum sa faci update si sa deblochezi fw 3.0. Daca esti grabit si faci update inainte, sa nu vii plingand la mine cu un telefon blocat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. am un iphone 3g 16G versiunea 2.2.1, incerc de la ora 13 sa-i fac update la 3.0 si nu reusesc. i-mi spune ca asta-i ultima versiune(2.2.1). de ce?!

 2. @CAFTA:
  pai in primul rand trebuie sa ne spui daca e codat
  pe o retea sau mai bine zis daca folosesti
  xsim, in varianta asta nu fa update, am facut
  eu odata update la 3.0 beta5 si de atunci
  nu am reusit sa ii dau drumul la tel nici macar
  cu xsim! cei care au telefoane blocate pe anumite
  retele si folosesc xsim-uri sunt obligati sa se documenteze
  si apoi sa faca update, din pacate.

 3. gata! am cydia & icy pe firmware 3.0 dar din pacate multe aplicatii nu merg :( dar na e un inceput, cei care vor sa ma intrebe ce aplicatii sa testez sa imi spuna ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*