Politistul: aaa, am crezut ca furati

Sa zicem ca isi face omu’ casa. Locatia nu e in buricul targului, ci intr-o zona care atrage multi hoti: Portile, lemnul, fierul si uneori chiar geamurile de termopan au disparut. Unii tin paznici, altii se bazeaza pe noroc si ajutorul unui vecin care a terminat deja casa.

Seara, dupa ora 9 juma, afara era deja intuneric si cum strada nu e luminata decit din 3 in 5 case, oricine poate sa iti intre in curte. In fata portii erau 3 masini. Pe fundatie, ascunsi printre paletii de BCA vo 6 oameni.

La un moment dat opreste o masina de politie. Scoate politistul un cap pe geam si striga la oameni: Totul in regula? Noi zicem: “Daaa”. “Aaa, am crezut ca furati”, zice politistul si pleaca mai departe. Fara verificari, fara sa se uite la numerele masinilor, fara sa se apropie sa vada cu cine are de-a face.

Eu ii inteleg ca sunt plictisiti si uneori prost platiti, dar poate ca un pic de atentie nu strica.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Da … este totusi ok . Sunt cazuri in care chiar dak 6 oameni carau geamuri sau mai stiu eu ce intr-o masina politia trecea pe langa tine fara sa te intrebe makr kt e ceasu . Si totusi au procedat corect pt k nu sunt oameni cu alte simturi dekt noi nu ghicesc in cafea cine pe strada din 1000 de oameni fura sau se pregateste sa dea din cap . In schimb au pus presiune prin simpla intrebare iar dak acolo se intampla ceva sigur 1 din 6 o lua la fuga sau cineva tot se dadea de gol . Asta este psihologia infractorului .

  2. Strop se vede ca nu esti hot. Mai nou psihologia infractorului este sa te minta in fatza in asa fel incat pana si el sa-si creada minciunile. Asta e sec XXI…din pacate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*