Politistul: aaa, am crezut ca furati

Sa zicem ca isi face omu’ casa. Locatia nu e in buricul targului, ci intr-o zona care atrage multi hoti: Portile, lemnul, fierul si uneori chiar geamurile de termopan au disparut. Unii tin paznici, altii se bazeaza pe noroc si ajutorul unui vecin care a terminat deja casa.

Seara, dupa ora 9 juma, afara era deja intuneric si cum strada nu e luminata decit din 3 in 5 case, oricine poate sa iti intre in curte. In fata portii erau 3 masini. Pe fundatie, ascunsi printre paletii de BCA vo 6 oameni.

La un moment dat opreste o masina de politie. Scoate politistul un cap pe geam si striga la oameni: Totul in regula? Noi zicem: “Daaa”. “Aaa, am crezut ca furati”, zice politistul si pleaca mai departe. Fara verificari, fara sa se uite la numerele masinilor, fara sa se apropie sa vada cu cine are de-a face.

Eu ii inteleg ca sunt plictisiti si uneori prost platiti, dar poate ca un pic de atentie nu strica.

2 Comments

  1. Da … este totusi ok . Sunt cazuri in care chiar dak 6 oameni carau geamuri sau mai stiu eu ce intr-o masina politia trecea pe langa tine fara sa te intrebe makr kt e ceasu . Si totusi au procedat corect pt k nu sunt oameni cu alte simturi dekt noi nu ghicesc in cafea cine pe strada din 1000 de oameni fura sau se pregateste sa dea din cap . In schimb au pus presiune prin simpla intrebare iar dak acolo se intampla ceva sigur 1 din 6 o lua la fuga sau cineva tot se dadea de gol . Asta este psihologia infractorului .

  2. Strop se vede ca nu esti hot. Mai nou psihologia infractorului este sa te minta in fatza in asa fel incat pana si el sa-si creada minciunile. Asta e sec XXI…din pacate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*