primii pasi pentru deblocarea 3.0

update: Jailbreakul pentru 3.0 va functiona cu iTunes 8.2. dar in cntinuare nu vom avea SSH prin USB, ci doar pe wifi. In imaginea alaturata avem un iPhone cu 3.0 care a fost deblocat.

stirea cea mai importanta este ca un iPhone 3G cu bl 5.9 va putea fi deblocat.

Prima demonstratie cu Yellowsn0w 3.0, dar si conditiile in care acesta merge vor fi explicate tuturor marti seara (probabil ora Americii)

Firmware-ul 3.0 este programat sa apara in iTunes in cursul zilei de miercuri.

Nu e nevoie sa-ti mai spun ca NU trebuie sa faci update pina cind avem toate informatiile legate de deblocare/jailbreak. Poti sa apesi linistit butonul de update, doar daca ai iPhone de la Orange si nu vei fi interesat niciodata de jailbreak/unlock.

Atunci cind informatiile vor fi disponibile, te voi ajuta sa intelegi cum sa faci update si sa deblochezi fw 3.0. Daca esti grabit si faci update inainte, sa nu vii plingand la mine cu un telefon blocat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

  1. Salut, eu am telefon de la Orange, daca fac update din itunes la fw 3.0 dupa aceea nu o sa mai pot face jailbreak daca vreau? mersi

  2. Baietii de la DevTeam au jailbreak-uit 3.0 beta 5. Nu cred ca vor fi mari probleme pentru versiunea finala.

  3. oare procesorul de pe iphone clasic suporta 3.0? adrian, nu retin, tu ai iphone 3g sau cel clasic. daca e clasic trecem pe 3.0. pt. ca si cu ultimul update iphone-ul se gandeste destul de mult?

  4. @ razvan:

    da. iPhone clasic va avea 3.0, dar unul limitat. eu am clasic si voi trece pe 3.0, dar nu atunci cind apare in iTunes, ci atunci cind va aparea o solutie de deblocare fara probleme.

  5. Abia astept sa ne arate DevTeam cum se face jailbeak la 3.0 si sa scoata versiune noua de yellowsn0w ca stau de 2 luni cu iPhone 3G 2.2.1 si il folosesc ca iTouch :(

  6. Musclenerd(probabil din echipa Dev) a spus ca au deja jailbreak pentru 3G si-l vor lansa odata cu yellowsn0w, e si imposibil sa nu fie jailbreak, fara el nu poti instala yellowsn0w. Despre 3GS nu au spus nimic inca.

  7. @Alex: l-am primit de la cineva, am fost sa pun muzica intr-un loc si printre clientii clubului era o persoana care se ocupa de iphone, asa ca … :) am sa il pun azi sus pe blog-ul meu sa ne bucuram mai multi de el :) cine e din timisoara il ajut sa si-l puna. dar sincer nu ma impresionat cu nimic doar ca am COPY/PASTE si ca ma joc ca si un copil care nu a vazut in viata lui (copy/paste, copy/paste, copy/paste …) in rest nu vad ceva modificari majore dar na poate nu le am descopirit inca ;) acum mi greu ca de cateva zile am trecut la mac os x si mi greu pana imi gasesc aplicatile pentru el, dupa 10 ani de WINDOWS …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*