ce va contine viitorul sistem de operare Windows 7

o lista cu aplicatii, imbunatatiri, tweek-uri si chestii de…imagine din viitorul sistem de operare windows 7 a aparut pe net.

multe dintre ele sunt noi si suna bine. altele sunt doar chestii de la vista care nu merg k lumea si care chiar trebuiau sa fie reparate sau schimbate.

nush de ce, dar pina cind apare windows 7 o sa le cam vedem pe toate intr-un sistem de operare scos de apple sau de altii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*