Dev Team: la un pas de deblocarea iPhone 4S

MuscleNerd, membrul DevTeam a anuntat ca a facut progrese considerabile in demersurile de deblocare a iPhone 4S. Discutam numai de iPhone 4S, nu si de modelele anterioare.

Mesajul postat de MuscleNerd pe Twitter spune totul…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. Nu stiti nimic de jailbreak?… cand apare untethered sau ceva?… deja am cheltuit o avere pe appuri si majoritatea leam sters dupa 3 zile…

 2. Stii mai mult decat tweet-ul asta?

  Ma intereseaza sa stiu daca acest posibil viitor unlock s-ar putea si pentru 4s-urile de la Verizon (iPhone care a fost luat la abonament).

 3. @aHuiban: daca stiam era deja scris in acest post.
  Un unlock se face pe baseband. daca iPhone-ul de la Verizon are acelasi bb atunci va fi si el deblocabil. Dar chiar si asa, la ce iti foloseste? In Romania nu poate fi folosit pt ca noi avem retele GSM.

 4. Stiu ca domnul Boioglu nu este adept al Jailbreakului, dar adresez aici o intrebare: Vreo veste pentru untethered Jailbreak 5.0 / 5.0.1 ? Am in plan un iPad 2 si asta ar fi un motiv in plus sa-l cumpar.

 5. @Huiban & @ adrian B.:
  legat de iphone 4S – verizon… l-am avut in mana acu cateva saptamani: nu are lateral usita(slotul) pentru sim card; dar desfacand capacul din spate inauntru exista slotul pentru sim card. cine aduce din us un iphone 4s de verizon, va avea ceva dificultati in a monta un sim card in el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*