Doneaza pentru un blogger

Sunt convins ca citesti articole bune pe net. Sau poate te bucuri de suport tehnic de calitate sau ai castigat vreodata un concurs si ai obtinut produse sau aplicatii gratuite. Multe dintre ele vin de la bloggeri. Oameni care, in loc sa faca altceva, stau si scriu pentru tine.

Am vazut la Manafu ca, pe 29 octombrie, este “Pay a Blogger Day” – ziua in care poti sa dai inapoi celor care te informeaza, distreaza sau iti daruiesc zi de zi. Tu cum vei participa?

Donatia nu trebuie sa fie numai in bani. Poate ca bloggerul tau preferat are nevoie de un anumit serviciu, sau de o carte, sau de o aplicatie pentru computer sau smartphone. Orice gest ajuta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*