Delia si Speak – A lu’ Mamaia – Imnul oficial al statiunii Mamaia 2014

Cum iti place?

Sincer, mi se pare mult mai ok si mai original decit cel de anul trecut.

boio.ro a decoperit in urma cu un an ca imnul interpretat de Loredana este o copie a Imnului Betivilor din Croatia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu ca as vrea sa fiu rau…. e mai ok fata de cel de anul trecut…. plus … a se observa tema de anul asta…. cezar + ramses (ideie sustinuta in videoclip prin cezar si cleopatra). De placut nu imi place in mod deosebit …dar aici cred ca intra gusturile fiecaruia in functiune. Inca sper la o varianta Thunderstruck cantata de gutza….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*