iPhone 6 (macheta)

Un video postat pe un site chinezesc ne arata o presupusa macheta de iPhone 6. Nu sprecifica daca este un iPhone 6c sau 6s. Pare a fi, mai degraba, prima varianta.

Mi-ar placea sa cred ca Apple experimenteaza cu un iPhone 6c cu spate de plastic, mai subtire si mai mare, dar pastreaza iPhone 6s la fel de mare ca 5s, doar mai subtire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Marimea telefonului e perfecta. Dar ar trebui sa umble serios la marimea ecranului. Ca sa nu mai zic la rezolutie.

  2. Nu cred ca vom avea 6s la dimensiunile lui 5s dar mai subtire, dar posibil sa avem un 6 de grosimea iPod touch de ultima generatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*