de la rusi: telefon de browser gratuit

vrei sa suni oriunde in lume gratuit si legal? nu, nu pe messenger ci pe telefonu lui/ei de acasa.

rusii te ajuta. simplu ca “privet” (asta e un buna ziua sau salut pe limba lor). ai nevoi de un browser care stie flash si un cont la flashphone. poti sa suni la fel de gratis si in romania si in statele unite.

deocamdata baietzii au limitat accesul la 3 telefoane de cite 3 minute fiecare pe zi. dar e suficient, nu?

update: in romania merge sa suni (deocamdata) numai pe fix. am incercat si pe rds si merge ok. in statele unite merge si pe mobil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*