apple one day sale

sa mai stau 4 ore (pina la 3 dimineata) pe net sau nu?

apple face reduceri la mai multe jucarii. nu le-a bagat in categoria black friday ci i-a zis “one day shopping event“. asta ca sa nu fie in aceasi oala cu toti comerciantii americani. spre deosebire de multi dintre ei, apple ofera reducerile si online si asta ma face sa nu dorm. la propriu.

pai daca lasa un iphone cu 50 de dolari mai putin, cum pot sa pierd eu ocazia?…

daca adorm sa-mi dea si mie cineva un sms ;) nu de alta, dar e posibil ca urmatorul sms sa-l primesc pe iPhone

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. si nu a fost | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*