Slate de la Microsoft si HP. asa, si?

nu vreau sa fiu rau, dar… doar cu atit au putut sa iasa? si in plus nu avem specificatii, pret sau alte informatii utile despre noua jucarie. Stim doar ca se va chema HP Slate si va fi un fel de ecran cu butoane pe care citesti carti si de pe care intri pe net.

astia au ratat sansa. sa vedem replica Apple…

Cel mai trist mi se pare ca e faptul ca au facut HP Slate sa arate ca un iPhone mai mare – negru si cu margine argintie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. De acum toate o sa arata e asa, doar pentru ca Apple l-a scos primul nu inseamna ca nu pot si alti sa adopte aceeasi linie de design…

  2. Si chestia de la sfarsit cu zoom-ul e copiata Apple. Acell Zoom-In si apare HP. Ramane de vazut pe 26 ianuarie. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*