de ce vin reclamele

azi am vazut la televiziunile americane mai multe reclame la electronice decit in ultimele doua luni.

prima a fost noua reclama mac vs pc., aia cu boxerul. care e cel putin ciudata si prima care nu e amuzanta deloc. daca esti curios – e pe youtube sau pe apple.com

apoi o reclama la xbox. filmata pe strada, undeva intr-o parcare se pune o canapea, un tv mare, un xbox si niste jocuri. si vor sa vada cum oamenii se apropie atrasi de idee si probabil de xbox. nu mai zic de reclamele la telefoane mobile si la retelele de telefonie.

o alta serie de reclame sunt cele la magazine. marile lanturi de electronice si nu numai baga reclama la greu pe tv.

mda. vine craciunul. d-aia avem reclame.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*