iPhone de 128 GB?

nu trebuie sa aflam informatiile interesante de la Apple. un simplu anunt facut de Toshiba ne da de inteles ca vom avea in curind un iPhone gras. cel putin la capitolul capacitate de stocare.

Un cip de 64GB e gata pentru iPhone, iar iPod-ul poate sa ajunga la 128GB.

Povestea asta e oarecum no-news. e normal ca si capacitatea telefoanelor mobile sa creasca. Altceva mi se pare interesant: daca un iPod Touch poate sa aiba o memorie flash de 128 GB, cum de nu avem laptopuri cu 2TB sau mai mult si mai ales – cum de SSD-urile sunt inca asa de scumpe si in capacitati mici.

Eu nu pot sa zic ca am nevoie de mai mult de 16 GB pe telefon. Muzica mea nu are mai mult de 5-6GB, iar podcasturile sau pozele le scot periodic din telefon pentru a face loc altora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Nici eu nu pot sa inteleg cum poti umple o asemenea capacitate de stocare dar se pare ca exista si astfel de persoane … Anumiti colegi de ai mei au umplut iphoane de 32 cu muzica , toate pozele lor cred , jocuri si aplicatii dar totusi e prea mult !!! Si la fel cred ca pe laptop e de ajuns 1 TB pentru ca sigur nu ai nevoie de mai mult , nu ai ce pune atat !!!

  2. odata cu aparitia noilor telefoane (care vor fi din ce in ce mai performante si eventual cu ecrane mai mari) oameni vor vrea sa aibe filme la calitate foarte mare, HD, pe telefon si atunci ce fac au decat cativa zeci de gb! un film in 720p iti ia cam vreo 4-5 gb! iar daca este full hd iti ia aprox 10 gb (da stiu, full hd nu prea are ce cauta pe telefon, da’ daca telefonul poate, de ce sa nu pun asa ceva chiar daca eu nu vad diferenta?!?!)

    si uite cum acei 64 gb au fost umbluti de doar cateva filme! ;;) acum ce naiba facem, nu mai e loc de muzica! ;;)
    si cu muzica asta… o melodie are 4-5-6 mb la o calitate buna, nu te poti plange de ea! castile (alea scumpe scumpe) sunt foarte performante si au o claritate f buna dar urechea umana poate si mai mult de atat! tehnologia cu siguranta ca nu va stagna asa ca obligat fortat vor iesi melodii la o calitate mult mai mare (tot mp3, evident) ce vor ocupa mai mult!
    cu riscul de a ma repeta, va spun ca 64 gb e chiar putin! :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*