7 Comments

 1. Iam-iam, insa ce pacat ca nu e la fel de sanatos pe cat arata.
  Eu sunt din Botosani si nu avem in oras McDonalds. Sincer nu pot sa spun ca sunt invidios pe cei care au asa ceva, pentru ca prefer un meniu la 10-15 lei, preparat de tanti Doina de la Rachiti.
  De ce ? Tanti Doina nu stiu sa lucreze frumos, ci gustos si sanatos.

 2. cum sa nu fii invidios ca n-ai McDonalds ? :)) toata lumea e. Un meniu sau ceva de la ei o data la 5 zile n-o sa omoare pe nimeni.

 3. De acord cu @Ionuț
  Un meniu de 2-3 ori pe lună nu face rău. Dacă mânânci în fiecare zi e o problemă ;)

 4. Ba io zic că face rău.
  Depinde în primul rând de organismul și rezistența fiecăruia.
  Unora le face mai mult, altora mai puțin rău.
  Dar otrava e otravă. Nu poți zice că dacă o iei doar o dată la 5 zile e sănătoasă sau nu face rău. Face rău mai puțin.
  (Nu e locul aici pe acest blog să detaliez, dar lucrez în acest domeniu al sănătății și alimentației, și știu ce zic. E bombă chimică MC Donaldsul. Și nu numai. )

 5. Am gasit un site zilele trecute pweun site : top 30 cele mai nesanatoase mancaruri din america. Uimitor, printre ele nu era nici McDonalds nici KFC. Nu mai tin minte de la ce erau pentru ca la noi nu se gasesc dar un hamburger avea in jur de 1800 de calorii si cantitati foarte mari de zahar si carbohidrati. Deci se poate si mai rau. Oricum, parerea mea mea ca daca nu faci exces, nu patesti nimic.

 6. Well, in zilele noastre imaginea primeaza. Oricat de gustos sau delicios ar fi un meniu daca nu e prezentat extrem de bine nu se vinde la nivelul asteptarilor.

1 Trackback / Pingback

 1. Da, produsele McDonalds din reclame sunt mai mari

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*