boio.ro despre apple

la inceput scriam despre apple odata la 5 pina la 20 de zile. am recitit cu placere prima mea experienta intr-un magazin apple din USA. era in Tampa si am fost placut impresionat de stilul lor.

acum am peste 50 de pagini pline cu articole despre apple si produsele lor.

partea funny este ca inca de pe atunci ziceam “dar urmatorul laptop ar putea fi un apple…”

in citeva zile pun mana pe noul meu macBook pro. de cind am dat comanda, el a fost customizat si a plecat azi din china. mda, de acolo pleaca toate. pe luni ajunge in Miami…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. ma gandeec si eu serios la un macbook, mai ales k astea noi arata bestial… nu stiu kt mi-ar lua sa ma obisnuiesc si asta ma enerveaza..pentru k odata c t pricepi si t descurci cu cva, e greu sa treci la altceva cu totul diferit..
    insa pana la urma in asta consta evolutia..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*