Apple remote cu Multi-touch si Bluetooth

Odata cu noul Apple TV ne putem astepta si la o noua telecomanda. Logic ar fi ca Apple sa ne ofere o combinatie intre Magic Mouse si iPhone.

Jucaria din imagine este doar un prototip imaginat de Mac Predictions. Merge pe infrarosu si pe bluetooth si nu are decit un singur buton (daca nu il luam in seama pe cel de power). Suprafata frontala este multi-touch, iar device-ul stie sa comande Apple TV si prin accelerometru.

Jucaria are, evident, un corp de aluminiu – unibody.

Nu folosesc Apple TV, dar o telecomanda e buna sa o ai la indemana.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*