Noul iPed

ai nevoie de mai multe mufe? Ce mai conteaza daca se numeste iPad sau iPed… Imi iau si eu vo trei. NOT!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Vad ca au Android pe ele..
    E clar sub iPad la calitate, merge touch'ul greu, etc
    Pana la urma, daca ar ajunge prin Romania, ar fi destui care ar spune: cu ce e mai bun iPad'ul? Uite, pe asta pot sa vad si filme.. Si manelele se aud tare..
    Totusi, Android'ul e un sistem de operare bun. Desi in cazul de fata tind sa cred ca e portat si nu facut special pt acest device. La cum se misca..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*