Cum se face tușul de imprimantă

Un scurt documentar fascinant pentru cine apreciază culorile și tehnologia modernă.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Interesant…. si recomandat de vazut ….culori tipografice….ce nu zice e granulatia prafului care este extrem de importanta in cazul prafului – imprimantele laser …pentru ca industria tipografica a cam ajuns la maximul de performanta… cea laser inca nu … si chiar si cea jet.
    Stiu vorbesc de tehnologii diferite .. si sa sper la vreun filmulet cum in 2000 cu o cantitate de vopsea se faceau sa zicem 1 mp iar acum cu aceeasi cantitate se fac 15 mp ? (picatura de cerneala scoasa de capul imprimantei acel faimos dpi [marea majoritate nu stiu ce e ] ) …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*