cum se face istorie in internetul.ro

metodele sunt multe si nu foarte roz. ultimele doua pe care le-am vazut m-au distrat.

1. se da un link catre cineva. cineva-ul se simte important, dar mai ales se simte obligat sa dea 3 linkuri inapoi. hmm, poate ca asta e pretul…

pe sistemul asta, poti sa prevezi ce va scrie un blogger a doua zi, inainte sa se gandeasca el la postul in cauza. nu vei gresi cu presupunerile.

2. un oarecare fost azi la piata si a cumparat o varza. vreau sa se afle despre asta dar nu vreau ca vanzatorul sa para fraier, iar cumparatorul – papagal. de ce sa nu aruncam povestea pe net si sa zicem ca varza s-a vandut cu 30-50 mii de euro. cifra nu e exacta asa ca poate sa nu fie nici adevarata. cine mai sta sa numere.

dar, macar, data viitoare cind se duce la piata “oarecarele” e vazut drept om cu bani iar vanzatorul primei verze este cel mai mare gradinar si comerciant de verze din sat…

ca sa nu se inteleaga gresit: bravo lui., a vandut o varza frumoasa. dar nu e mai corect sa dai cifre oficiale si sa nu lasi pe altii sa-si dea cu presupusu aiurea?

stim. conteaza aparentele. nu adevarul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*