tutorial: cum sa activezi emoticons pe iPhone 2.2+

nu l-am testat pentru ca nu ma tenteaza sa folosesc emoji emoticons. lasa o vorba in comentarii, mai jos, daca merge…

aaa, am uitat sa zic ca metoda merge fara sa jailbreakuiesti telefonul. deci nu ai nevoie de cydia sau de altele si ramai cu telefonul “legal”

Step 1. Download the vcard.vcf here.

Step 2. Import it to your address book program. If you are using Windows, you may want to do it on iPhone directly. Send the vcard.vcf file to yourself. Open in on iPhone’s Email.app, click the vcf file and import all the contacts.

Step 3. Go into “Settings” > “General” > “Keyboard” > “Japanese Keyboard”. Enable the QWERTY keyboard.

Step 4. In notes or any other program you want. Type “emojia”, “emojii” or “emojiu” to select those :) icons.

Step 5. Happy Emoji!

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. Instaleaza din Cydia :”Emoji”

  apoi intra in Settings > General > Keyboard >International Keyboards > Japanese > Emoji – on.

  Cand editezi un text, apasa globul si iti va aparea emoticonurile.

  parca e mai usor asa:))

 2. @energising: uitasem sa spun ca pasii de mai sus sunt pentru cei care nu vor sa-si jailbreakuaiasca telefonul, oamenii “legali” cu iphone de la orange.

  am updatat si postul ca sa fie clar.

 3. wow, e buna varianta lui energising [cu tot respectul pt adrian]

  m-am blocat la acest tutorial la step1: dau click pt descarcare si imi apare o fereastra text cu caractere. ce sa descarc??

  gj energising

 4. imi cer scuze ca revin, dar am o intrebare pt adrian. ai spus ca tutorialul tau este pt cei care nu vor sa faca jailbreak. dar acestia cum vor copia fisierul indicat de tine in iphone, fara ssh? [se presupune ca ei nu au cydia, deci nu au openssh]

  sau exista o cale de a intra in ssh fara jailbreak?

 5. nu poti sa ai acces prin ssh fara jailbreak. dar unde scrie ca tre sa copiezi fisierul in iPhone? tre sa o treci prin contactele de pe computer si sa o importi in iphone prin itunes sau pe mail.

 6. cum adica sa treci PRIN contactele din computer? fii si tu mai explicit te rog, ca nu se ntelege mai nimic din tutorialul tau. deci acele caractere de pe pagina de download le trec unde, in adress book, pe mac ? si dupa sincronizez? dar nu o sa-mi varzuiasca contactele, cum sa le trec prin ele ca nu inteleg logica. mentionez ca nu am cydia sau instaleru’ thx

 7. cum pot sa downloadez vcf file ul.. sunt niste caractere vad/ nu este un fisier compact vcf care poate fi downloadat

 8. @vlad: adica sa faci un back-up cu itunes si contact managerul din computerul tau. daca ai mac, bagi vcf-ul in address book si apoi sincronizezi tel cu itunes.

 9. merci. am rezolvat..confuzia pornea de la faptu ca firefoxul imi arata doar scriptul pe pagina de download. dar a mers sa iau direct .vcf -ul prin safari. iar dupa a fost clar. merge. dar nu inteleg de ce spui sa tastam emoji. si daca tastez doar “e” pot apasa pe acea sageata de la sf. ferestrei si ma arunca direct in emoji. sunt curios daca se pot recepta si pe alte telefoane decit ip. merci oricum

 10. sal am un iphone 3g 16gb si am facut upload la soft cu penultima versiune..nush exact 2.2.1 cred, acum singura problema care o am este ca nu mi mai dschide youtube, imi apare pe ecran ca imposibil de deschis. Mentionez ca iphonul este decodat si a fost cumparat de la orange iar data trecuta cand i am facut update cu softul dinaintea astuia nu am avut probleme cu youtube ul sau cu altceva. Nu mai merge sa l deschid nici din iconita d p ecranul principal nici din safari cand îi dau click pe filmulet . Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*