Cum salvezi un iPhone intrat la apa

Stii care e accesoriul necesar pentru un iPhone, nu? Punga de orez!

Stiai deja ca orezul scoate umezeala din electronice, dar parca e mai bine sa vezi primii pasi in imagini.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. mi-am scapat iponul in apa cred ca 10 secunde sau mai mult. Avea o husa care a ajutat sa nu intre multa apa in el,dar totusi a intrat destul de mult ,nu l-am inchis ,l-am scuturat l-am dat umpic cu feonul si l-am bagat in orez , dar se intinde apa ce pot face?

  2. daca l-am scapat in apa, am urmat acesti pasi cat mai repede posibili ( inchis, scos sim, sters si bagat in orez) , insa el este putin spart intr-un colt, iar cand l-am stins pe display aparea in acel colt o imagine care tremura putin, peste 2 zile daca il tin in orez este posibil sa nu fie probleme la display? este vreo sansa sa il salvez?

  3. Buna! Ieri mi-a cazut telefonul in piscina. L-am scos imediat si l-am sters. Singura problema este ca in momentul cand ascultam muzica se auzea intrerupt. Am ascultat sfaturile dvs, dar a doua zi mi s-a facut ecranul negru. Cand il scutur se aude ceva in interiorul telefonului. Din pacate telefonul meu este iphone. Credeti ca as mai putea sa il salvez? Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*