20 Comments

 1. buna ziua, am un iPhon achitizionat la sf anului 2014 si de cateva zile au aparut in josul ecranului dungi gri si parca dungile tot urca, are momente cand nu mai raspunde la nici o comanda, nu mai pot sa l deblochez, iar daca reusesc sa deschid internetul de exemplu se blocheaza si trebuie sa l inchid si sa l deschid de cateva ori pana isi revine, ce problema poate sa aiba. Multumesc ptr timpul acordat.

 2. Salut, am o mare problema cu iphone 6 .Dintr-o data nu mai merge touchul. L-am resetat,am facut upgrade si tot nu merge . Nu pot sa trec acum dupa resetare nici de prima faza , accea cu Salut in toate limbiile.Ce pot face?

 3. @Florin: daca este o cauza legata de software, atunci un hard reset o rezolva (home+power apasate simultan timp de 10 secunde). Daca e una care tine de hardware, iti recomand sa mergi cu el intr-un service. Posibile probleme: apa sau umezeala in telefon, cazaturi sau alte socuri.

 4. Fiica mea si-a scapat tel.in apa.S-a uscat.Apornit,insa nu recunostea cartela si cardul.In rest functiona normal.Am bagat la 2 zile cartela,a recunoscut-o insa s-a blocat touch-ul.Ce e de facut?Nu pot sa i fac nici reboot!

 5. Imi apar pe tot ecranul dungi colorate. Se incarca, primesc mesaje dar nu le pot vedea. Nu imi apare nici o comanda pe ecran doar dungile. Ce pot face?

 6. Salut, am un ipad 4 si l-am lovit sus intrun collt, sa crapat sticla de protectie si chiar sub crapatura, aproximativ 2 cm din touch nu mai raspunde la comenzi…inlocuirea sticlei de protectie ar rezolva problema?

 7. @Florin: e greu de stabilit daca nu mergi cu el intr-un service. Este posibil ca socul loviturii sa fi stricat si altceva prin el. Mergi intr-un service si vezi ce spun si ei.

 8. Am fost cu el in service, ei mi-au recomandat schimbarea sticlei de protectie, dar fara ca macar sa se uite atent la el, doar ce le-am explicat eu…si au cerut si foarte mult, 400 de ron, am crezut ca schimba cu display cu tot, dar au zis ca e vorba doar de sticla de protectie.

 9. Buna.
  Mi-am luat iphone 6 de curand si m-am trezit cu surpriza de a avea niste dungi pe ecran. Alb-gri finute. Am fost cu el la service (ca am garantie) si mi-au cerut 1500 lei ptr reparatie sau 1800 lei ptr inlocuire telefon :) Am renuntat sa il mai repar si l-am lasat asa… Dupa 3-4 luni acum imi face figuri touch-ul. Uneori raspunde alteori nu… Am avut un samsung pe care l-am scapat pe gresie si mi l-au reparat fara nici o problema. Ii murise display-ul si nu mi-au cerut bani. Grozav…

 10. @Iulia: Daca telefonul este in garantie el trebuie inlocuit sau reparat gratuit. Iti recomand sa mergi cu el din nou sa-l repari pe garantie (daca mai este). Daca nu, un ecran nu trebuie sa coste mai mult de 500 lei, dar depinde si de firma care ii face service.

 11. Am un iphone 4s si nu mai raspunde la comenzi, se aprinde ecranul totul bine pot vedea ora, pot da sa il inchid dar nu pot face nimic cu touch-ul, din ce cauza?

 12. Salut..de astăzi in partea de sus a ecranului (la semnal) mii sa întunecat … touchul funcționează dar e mai închis decât restu ecranului
  O rezolvare ?

 13. buna ziua. Zilele trecute mi am luat un iphone SE, dar am o problema, cand e la incarcat touchul merge foarte greu, uneori nu pot raspunde la apeluri cand e la incarcat. Va multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*