de la computer la computer

cind ai un job pentru care esti nevoit sa stai in fata calculatorului ore in sir, uneori trebuie sa te mai si ridici de pe scaun, sa te misti…

am gasit azi o alta forma de relaxare. stiu ca nu e foarte sanatoasa, dar si-a facut treaba. am invartit niste prezentari si updatat niste informatii pina au inceput sa ma usture ochii. aveam in fata un monitor de 19″ cu windows xp.

dupa doua ore, am plecat de linga el, m-am mutat in alt birou – un etaj mai sus si am luat macBook pro-ul personal in primire. display-ul bine luminat si lejeritatea ferestrelor de Finder sau a Firefox pentru Mac mi-au dat inapoi vederea.

am citit citeva pagini, am rasfoit vo 20 feed-uri, 5 mail-uri si am scris doua posturi pe blog si acum sunt ca nou. sau cel putin sunt gata sa ma duc sa iau din nou XP-ul in primire.

e bine sa ai un job unde deadline-ul nu e in 2 ore. si chiar daca ar fi, am 8 computere la munca. gasesc eu ce sa fac cu fiecare in parte.

pacat ca sunt toate pe windows…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Acum 1 an aveam contact prima data cu un mac(ibook g4).Momentan am un Macbook alb,un Macbook Pro generatia anterioara ”middle 2008” si un Imac 17 inch alb (intel c2duo 2.00). Acum un an citisem pentru prima oara de MacOsX fin utilizator de Windows(aveam un desktop performant si un laptop asus performant).
    Diferenta cea mai mare intre Windows si Mac o face faptul ca intotdeauna sof-ul celor de la Apple e optimzat pt. calculatoarele lor,nu ai niciodata erori(eu nu am avut pana acum), instalezi si ezinstalezi zeci de programe fara ca scula ta sa se miste ca ochiul mortului asa cum se intampla cu un calculator cu Windows.
    Asa ca chiar daca i un supercalculator cu 4 nuclee si 4-8Gb ram dar ai windows praspat instalat pe el si stiu eu 10-programe instalate, tot o sa se miste mult mai prost decat un mac cu intel c2duo la 2 ghz si 2gb ram, 30-40 programe instalate si sistemul de operare instalat mai demult.
    Trebuie sa lucrezi efectiv pe un mac ca sa iti dai seama de dif. enorma…

  2. Hmmmm …nu are rost sa redeschid lupta Win vs. Mac vs. Linux …. e prea banala si fumata discutia asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*