Cum sa faci rost 48 GB gratis pe Dropbox

Am postat pe Twitter si am fost surprins ca nu stie lumea de povestea asta.

Ideea este cit se poate de simpla. Dropbox are ocazional promotii cu Samsung, HTC sau altii prin care iti ofera 50GB spatiu gratuit pentru doi ani. Ei iti dau de fapt 48GB si cu cei 2 pe care ii ai atunci cind creezi contul de Dropbox ajungi la 50.

Dupa doi ani, cei 48GB dispar, dar poate ca atunci vor aparea alte promotii.

Dropbox vine instalat pe mai toate telefoanele noi de la Samsung sau HTC, dar multi utilizatori nu stiu la ce foloseste sau chiar nu au nevoie de el.

Aici intervine rolul tau. La cite device-uri cu Android se vand, sigur ai un prieten care are un Samsung mai de soi si caruia nu-i foloseste Dropbox. Pasii sunt usor de urmat:

1. Faci misto de amicul care si-a cumparat Samsung.

2. Il intrebi daca stie ce este Dropbox sau daca are nevoie de el. Evident, tu trebuie sa ai cont de Dropbox. Daca nu ai, poti sa-ti faci unul pe loc.

3. Te asiguri ca nu are cont deja pe telefonul cumparat si deschizi aplicatia Dropbox din Google Play si te loghezi cu username-ul si parola ta de dropbox. Ideal este sa nu lasi device-ul sa-ti retina parola si nici sa nu accepti urcarea automata a pozelor de pe el in contul de Dropbox prin functia de “Camera Upload”.

4. Te deloghezi dupa citeva minute. O sa primesti spatiul gratuit in urmatoarea ora. Povestea este valabila si la anumite tablete Samsung. Eu am primit cei 48GB dupa ce m-am logat pe un Samsung Galaxy Note 3.

Oh, wait, ala e telefon, nu tableta :))

Vei vedea ca, atita timp cit promotia e valabila, vei avea 48GB in plus.

Atentie! exista niste conditii.

For Samsung Android smartphones and tablets that have the Dropbox application pre-loaded with the “out-of-box experience,” the promotion is available to the first user who (a) registers for Dropbox through the “out-of-box experience” and (b) completes Dropbox’s “Get Started” guide. The promotion is for a single Dropbox personal plan account to receive, for 2 years, an additional 48 GB of storage space in addition to the storage space Dropbox offers to users with a free account (currently up to 18 GB). Each user is only eligible for one promotion of this type for a single account. When the 2-year promotion period ends, the 48 GB of promotional space added to the user’s Dropbox service will be automatically removed. An additional 3 GB of storage space will be added to the account

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. @Calininio: Am mai spus-o. Spatiul nu conteaza, ci felul in care Dropbox lucreaza si integreaza alte aplicatii.

    Iti dau citeva exemple foarte importante: 1Password, TextExpander, IFTTT, Byword, Notesy sau Camera Upload.

    Ce alta aplicatie te lasa sa sincronizezi toate astea si pur si simplu merge?

  2. @Calininio: Mega este versiunea reloaded a MegaUpload, site-ul ala inchis de americani acum vreo 2 ani. Good luck with that!

  3. Ai dreptate din punctul ăsta de vedere. Dar dacă îți trebuie doar storage (iar acel storage să fie de o mărime considerabilă) sau vrei să trimiți cuiva niște date, Mega e, după părerea mea, cel mai potrivit. Eu vorbesc din perspectiva celui care nu folosește pentru sincronizare decăt iCloud, și nu folosește aplicațiile pe care le-ai enumerat. Oricum, cred că e treaba dezvoltatorilor aplicațiilor respective să implementeze noi servicii precum Mega.

  4. @Vali: eu stiu ca Samsung sau altii te amagesc. Dar unora le este folositor un spatiu de 48 GB pentru 2 ani si am observat ca multa lume nu stia de povestea asta. De aia am ales sa scriu pasii.

1 Trackback / Pingback

  1. Carousel de la Dropbox. De ce? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*