cum mai arata blogurile

m-am obisnuit atit de mult sa citesc blogurile in feed reader (in cazu meu outlook 2007) ca nu mai stiu cm arata la fata unele dintre ele.

zilele astea am avut niste suprize. unii si-au schimbat temele, altii le-au customizat samd.

si daca tot a venit vorba de feed, nu uita de al meu. e gratis!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Am avut si eu aceeasi surpriza ca tine, unele persoane si-au creeat pagini in care povesteau anumite lucruri legate de viata lor personala, eu ii intrebam pe messenger si ei ma intrebau daca le citesc blogul … le ziceam ca le citesc si ei ma intrebau atunci cum de nu stiu … :) Din cand in cand, cel putin de 2 ori pe luna mai intru pe fiecare link in parte din reader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*