google translate – unealta perfecta pt bloggerul roman

avem doua situatii foarte probabile:

1. sa zicem ca nu intelegi limba engleza si nici o alta limba straina. iei link-ul site-ului pe care ai vazut ceva interesant, il adaugi la google translate si vezi versiunea tradusa in limba romana. evident apar si erori de traducere, dar e destul de usor sa intelegi despre ce e vorba.

2. ai un blog in limba romana si vrei sa fii citit, digg-uit si comentat de cititori de limba chineza, engleza sau orice alta limba de circulatie internationala. nimic mai simplu: ofera cititorilor tai international un link catre google translate si spune-le cum pot sa te citeasca in limba lor materna.

exista si plug-in-uri pt wordpress care fac mai comoda traducere prin amplasarea unor iconite cu steagul tarii respective. cel care iti viziteaza blogul trebuie doar sa apese pe ele si te citeste in limba lui.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Am făcut o încercare. Åži cred că au mai făcut-o ÅŸi alÅ£ii. Rezultatele nu sunt deloc încurajatoare…
    Dar este bine că există. Poate peste ceva vreme se mai pune la punct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*